Blog PolyGlassArt

Blog PolyGlassArt

zee-mozaiek

my workPosted by Constanze Tue, July 04, 2017 12:04:09
Experimenteren met zee-mozaiek


PolyGlassArt is moving!

NewsPosted by Constanze Tue, May 23, 2017 15:15:02

PolyGlassArt gaat verhuizen!!!

In Amersfoort worden de workshops gegeven tot ongeveer eind juni, begin juli. Daarna hoop ik na ongeveer 4 a 5 maanden mijn nieuwe atelier te kunnen openen in de provincie Groningen. Ik hou jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

PolyGlassArt will move !!!

In Amersfoort the workshops will be given until about the end of June, beginning of July. After that, I hope to open my new studio in the province of Groningen after about 4 to 5 months. I will keep you posted on new developments.

display

my workPosted by Constanze Tue, April 18, 2017 12:02:03
Ik ben al een tijdje bezig met het vinden van een goede manier waarop ik vooral mijn kleinere werk op een leuke manier kan laten zien. En vorige week had ik een idee. Ik ben begonnen met het maken van een koffer met allemaal vakjes waar een heleboel met name glazen flesjes in passen. Het is nog lang niet af maar hier alvast een in de maak foto.new project

the four seasonsPosted by Constanze Tue, April 18, 2017 11:58:34

After transformation of a bowl my next video project is going to be the four seasons.
I already made the design:
My design consists out of 2 to 3 layers. I will try to show the life cycle of a tree / nature in the four seasons.

Inmiddels is het duidelijk wat na Transformation af a Bowl mijn volgende video project gaat worden. Het is de four seasons. Inmiddels heb ik het ontwerp gemaakt:

Het ontwerp bestaat uit 2 tot 3 lagen. Ik ga proberen de levenscyclus van een boom/de natuur in de 4 seizoenen weer te geven.

experimenteren

my workPosted by Constanze Wed, April 05, 2017 10:14:34
Voordat creaties kunstwerken kunnen worden. Is het goed veel te experimenteren. Hier het resultaat van een weekje experimenteren!

Klik op het plaatje om de video te bekijken


new project

my workPosted by Constanze Wed, March 15, 2017 18:27:19

The last video of transformation of a bowl is finished. And now I am looking for another special project. Which one of these glass pieced would you like me to give a transformation? And do you have a name for my new project?

De laatste video van transformation of a bowl staat inmiddels online, en nu ben ik op zoek naar nog een speciaal project. Welke van deze glazen objecten zal ik een nieuwe look geven? en heb je ook een titel voor mijn nieuwe project?Trasformation af a Bowl part 4

Transformation of a BowlPosted by Constanze Wed, March 15, 2017 11:23:47
This is the last Video of transformation of a bowl. In this video I am decorating the bowl. I love to know what you think of the result. Let me know in the comments.

Click on the image to watch the video.

Dit is de laatste video in de serie transformatie of a bowl. In dit deel kun je zien hoe ik de kom decoreer. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van het resultaat.

Klik op de foto om de video te bekijken.Workshop 4 Maart

WorkshopsPosted by Constanze Sat, March 04, 2017 22:58:47
Zaterdag 4 Maart cursisten mogen ontvangen. Weer wat bijgeleerd, blijkbaar is het voor keramisten, die gewent zijn om met stugge klei te werken even aanpassen om te ervaren hoe het is om met de veel zachtere polymeerklei te werken!


Next »